Monogràfics i Concurs de Pessebres a l’Ateneu!

A l'Ateneu tindrà lloc un taller gratuït per ensenyar a infants i joves d’entre 6 i 15 anys a construir un pessebre

Sí, sabem que és aviat per parlar de Nadal, però volem que tingueu temps de preparar el vostre pessebre. Un any més, l’Ateneu recupera el concurs de pessebres. Les inscripcions estaran obertes fins al 15 de desembre. A més a més, aquest dissabte 12 de novembre tindrà lloc un taller gratuït per ensenyar a infants i joves d’entre 6 i 15 anys a construir un pessebre amb cartró, bena de guix i retalls de roba. Tota la info a www.ateneu.cat!

Alimentació saludable, Taller d’escriptura: Relat històric o Microrelats,  Shiatsu, Fem el jardí o el balcó més sostenible, Taller de flors comestibles, Batchcooking: com resoldre els àpats de la setmana en unes hores, Pastisseria creativa per a infants i joves, Taller d’alliberament myofascial, Postals nadalenques, Mood food. Alimentació i emocions, Galetes de Nadal 3D, Patchwork de Nadal, Cuina de Nadal o Pica-pica de Nadal són els monogràfics que comencen les properes setmanes. T’animes a fer algun?

 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem