Monogràfics, òpera i concerts a l’Ateneu

'Si el que t’interessa és més aviat la música i la cultura, el dimarts 25 tindrem una nova sessió del cicle Òpera entre copes on parlarem amb el tenor Marc Sala'

Mindfulness: Tècniques de regulació de l’estrès, Alimentació i menopausa, Taller de plantació de bulbs, Arrossos, Ioga Nidra, Chopin en concert, Jardineria anticrisi, Haikus de tardor. Paraules pintades, Alimentació saludable o el Taller d’escriptura: Relat històric, són alguns dels monogràfics que comencen les següents setmanes i pels que encara ens queden places. Vols aprendre sobre aquestes i altres molts temes? Amplia la informació de cada curs a www.ateneu.cat 

I si el que t’interessa és més aviat la música i la cultura, el dimarts 25 tindrem una nova sessió del cicle Òpera entre copes on parlarem amb el tenor Marc Sala, de l’AprÒpera, sobre Il Trittico, de Puccini. Ell mateix participa en la producció del Gran Teatre del Liceu i ens ho explicarà amb una copa del celler Albet i Noya.

ateneu (1)

 

I el piano torna a protagonitzar el concert de La Cambra de l’Ateneu d’aquest mes. El dijous 27 gaudirem de la proposta del pianista i compositor Lucas Delgado en el format més íntim. Reserva ja les teves entrades!

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem