No us perdeu les pròximes activitats de La Unió!

'Gràcies a la inventiva de moltes persones, els darrers mesos s’han pogut adaptar les activitats i hem pogut veure cultura popular en llocs mai vistos abans'

A poc a poc tornem a ocupar els carrers, les places i els teatres de Sant Cugat. Gràcies a la inventiva de moltes persones, els darrers mesos s’han pogut adaptar les activitats i hem pogut veure cultura popular en llocs mai vistos abans.

Però això no ens treu les ganes de recuperar el nostre bressol: la cultura popular pertany al carrer i la gent. No us perdeu les pròximes cites de les nostres seccions: Dansa al Claustre amb el Grup Mediterrània. 14 de maig a les 19.45 h al Claustre del Monestir (cal reservar a museu@santcugat.cat).

Mostra de dansa d’arrel amb l’Escola de Dansa del Grup Mediterrània, 5 de juny a les 18.30 h a la plaça de l’U d’Octubre

 

Mostra de ball de bastons amb l’Escola dels Bastoners de Sant Cugat, 6 de juny a les 11 h a la plaça de l’U d’Octubre

Mostres de teatre amb els Tallers de Teatre, 5 i 6 de juny en diversos horaris al Teatre Mira-Sol i a la Casa de Cultura (més informació a www.tallersdeteatre.org)

Espectacle “Matèria” amb la companyia de Tallers de Teatre, 19 de juny a les 19 h al Teatre Mira-Sol (entrada 3 € a www.centresculturals.santcugat.cat)

Podeu trobar l’agenda al web www.teatrelaunio.cat

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

S.C. La Unió Santcugatenca

 

 
Comentaris

Destaquem