Nou any i nous reptes per a Creu Roja

L'entitat reforçarà durant el 2017 els seus programes generals de suport a les famílies més vulnerables i els programes específics d’infància

Millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables, com els infants en dificultat social, dones víctimes de violència de gènere, gent gran, joves aturats, les persones sense llar i persones refugiades. Les condicions de privació, pobresa i desprotecció que pateixen moltes de les famílies a les quals atén Creu Roja afecten el desenvolupament de la infància en diferents nivells, des de la salut fins al seu acompliment escolar, i influeixen en el seu futur com a persones adultes. Per aquestes raons, Creu Roja reforçarà durant el 2017 els seus programes generals de suport a les famílies més vulnerables i els programes específics d’infància, com la promoció de l’èxit escolar. 

La situació de les dones és especialment preocupant perquè els indicadors de pobresa, privació o d’atur són sempre més elevats que els dels homes, independentment de la seva situació ocupacional. Per això, Creu Roja seguirà treballant per la igualtat d’oportunitats i en la defensa dels drets de la dona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem