Nou curs 2020-2021

'Ja tenim preparades les més de 35 activitats, en diferents temàtiques, del primer trimestre: conferències, tertúlies, seminaris, sessions formatives en TIC, grup de lectura, visites...'

Ja tenim preparades les més de 35 activitats, en diferents temàtiques, del primer trimestre: conferències, tertúlies, seminaris, sessions formatives en TIC, grup de lectura, visites i viatges culturals, etc. Us invitem a compartir el nou curs, el vintè.

Tres dels conferenciants seran: Dolors Folch Fornesa, Degana de la Facultat d’Humanitats de la UPF, l’escriptor Joan Tres, Doctor en Filologia Catalana, i la Doctora en Biologia de Dexeus Dona, Montserrat Boada Palà.

Continuen les inscripcions del curs 2020-21 a la nostra oficina o per telèfon. També trobareu àmplia informació visitant la nostra web.

L’Aula d’Extensió Universitària tutelada per la Universitat Autònoma, és una associació sense ànim de lucre, oberta a totes les persones majors de 55 anys amb interès per nous coneixements. “Fer-se gran no és més que el resultat de madurar, comprendre i assolir saviesa”.

Esperem sempre la participació activa, tant dels socis que ja en són, com de totes aquelles persones que vulguin incorporar-se al nostre projecte sociocultural.

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem