Nou programa de cursos i tallers d’hivern!

Gairebé 220 cursos trimestrals que es faran del 17 de gener al 9 d’abril

Un trimestre més a l’Ateneu us apropem novetats, formació, cultura i propostes diverses per al curs 2021-22. A partir d’aquest divendres ja et podràs inscriure als gairebé 220 cursos trimestrals que es faran del 17 de gener al 9 d’abril, però si vols iniciar abans l’activitat, dóna un cop d’ull als cursos de Nadal. Encara queden places per alguns tallers abans de les festes nadalenques! Recorda que a les instal·lacions del Museu del Còmic els infants i joves podran fer classes de manga, il·lustració i còmic i que com cada trimestre presentem moltes novetats.

Com ja sabeu, a l’Ateneu seguim apostant per unes classes segures, complint amb totes les mesures d’aforament, higiene i distància i mantenim una gran oferta de cursos en línia pels que prefereixen seguir aprenent des de casa. Al programa també trobaràs la programació cultural del primer trimestre. Seguim amb les tertúlies literàries, l’òpera, els concerts, les exposicions, presentacions de llibres, xerrades...

No et perdis res!
Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat
Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195
www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem