Nou programa de cursos i tallers!

"Podràs aprendre, gaudir i cuidar-te amb una àmplia oferta formativa on trobaràs els cursos de sempre i novetats"

Un divendres més tens a les teves mans el TOT Sant Cugat, però aquesta vegada arriba amb el programa de Cursos i Tallers del tercer trimestre de l’Ateneu Santcugatenc. Dona una ullada als horaris, preus i professorat dels més de dos-cents cursos que tindran lloc entre el 17 d’abril i el 22 de juny a les nostres instal·lacions a l’avinguda de Gràcia, 16, de Sant Cugat.

Ja estan obertes les inscripcions, de manera que afanya’t abans que s’omplin les places. Podràs aprendre, gaudir i cuidar-te amb una àmplia oferta formativa on trobaràs els cursos de sempre i novetats com Hipopilates, Le photographie, le troisième art, Le français en musique, Editem vídeos amb Adobe Première, Perd la por a l’Office, La música entre Cuba i Catalunya, Catalunya a Amèrica i Amèrica a Catalunya, Impressionisme, Centre composició amb plantes naturals, Kokedama, Taller de pa artesà o Monogràfics de Cuina i nutrició i de Correcció postural.

I tu, no vols acabar el curs amb la sensació d’haver après alguna cosa nova? 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Cursos i tallers a l'Ateneu Santcugatenc.

Cursos i tallers a l'Ateneu Santcugatenc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem