Nou Taller de cuina

La Llar d'Avis de Sant Cugat estrenarà un nou Taller de cuina, proposat per l’Ajuntament

Aquest mes de gener estrenarem un nou Taller de cuina, proposat per l’Ajuntament. Hem fet un acord amb l’Institut FP de Sant Cugat, per fer una experiència conjunta amb un grup d’avis i àvies de la Llar. El Taller, que va ser presentat el dia 13 de gener, consistirà que els alumnes del Cicle Formatiu de Cuina i Gastronomia, preparin alguns plats, basant-se en receptes de les persones grans.

Primer ho faran ells sols i en una segona sessió ho faran conjuntament avis i joves i segur que sortiran deliciosos. També informem, perquè ningú se sorprengui, que el “Mural de vida” del carrer Torrent de la Bomba ja ha estat pintat de blanc, per deixar pas al nou mural, que aquest any ha estat dissenyat pels alumnes del batxillerat artístic de l’IES Angeleta Ferrer, seguint les il·lustracions fetes pels infants de 5è de primària de l’Escola Pi d’en Xandri, després d’haver-se trobat amb un grup d’avis i àvies que els han explicat les seves experiències de la infància. Aquest nou mural serà inaugurat el 14 d’abril.

Llar d’Avis de Sant Cugat

Valldoreix, 9

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem