Tenim noves Formacions al 2022

"Aquest any 2022 comencem amb força respecte les formacions a Catalònia Fundació Creactiva"

Aquest any 2022 comencem amb força respecte les formacions a Catalònia Fundació Creactiva. El mes de gener iniciem 4 itineraris formatius d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials en col·laboració amb el SOC i subvencionats per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. Són cursos dirigits a persones en recerca de feina i orientats a la inserció laboral, per a més informació: formacio@cataloniafundacio.cat 

I al mes de febrer posem en marxa el Pla de Formació dirigit a la professionalització i millora competencial dels professionals de casa nostra.         El Pla de Formació contempla 77 accions formatives que suposen un total de 8.382 hores de formació interna. La gran novetat d’enguany és el nou format que se l’ha donat a la formació especialitzada en itineraris formatius específics en trastorns de conducta, amb la intenció de que realment es tracti d’una formació vivencial i que permeti al professional seguir treballant en un ambient saludable. 

Elisabeth López

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem