Novetats a l’Ateneu

Et quedes a Sant Cugat aquest cap de setmana i no saps com aprofitar-ho?

Et quedes a Sant Cugat aquest cap de setmana i no saps com aprofitar-ho? A l’Ateneu us proposem venir al taller de Batchcooking aquest divendres de 18 a 21 h per aprendre a cuinar en unes hores els àpats de tota la setmana. El dissabte al matí de 10 a 11 h podràs descobrir què és l’Alliberament miofascial i conèixer millor aquesta teràpia manual que s’utilitza sovint en el massatge. I si tens infants d’entre 6 i 15 anys, podran tenir un primer contacte amb la cuina en el taller de Pastisseria Creativa de 10.30 a 12.30 h. Consulta els preus i fes la inscripció a www.ateneu.cat/inscripcions

I si el que vols és gaudir de la bona música, el dijous 26 a les 19 h Sandra Bautista omplirà de folk, bossa nova i ritmes llatins La Cambra de l’Ateneu acompanyada pel guitarrista Bart Barenghi. Reserva ja la teva plaça!

I divendres 25 els Amics del Camí de Sant Jaume de Sant Cugat han organitzat una xerrada a l’Ateneu sota el títol Pelegrinatge i hospitalitat: El pas del “Camí de Santiago” per Sant Cugat. Vols venir?

 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem