Obrim Camí porta el Biel a la Mitja Marató de Barcelona

"Obrim Camí és un projecte del Club Muntanyenc de Sant Cugat per dur persones amb mobilitat reduïda amb unes cadires anomenades Joëlette"

El somriure del Biel a l’arribada de la Mitja Marató de Barcelona aquest diumenge 3 d’abril no tenia preu. Feia 2h 2m 33s que recorria els carrers de Barcelona damunt una cadira Joëlette kid fent equip amb la Itziar, el Joan, el Lluís i el Dani. Plegats van fer possible la proposta d’Obrim Camí del CMSC de dur el Biel a la Mitja Marató de Barcelona. El Biel està diagnosticat de paràlisi cerebral i és un entusiasta dels esports. Participar a la Mitja va ser com un regal pel vuit anys que acabava de fer aquest dissabte.

Obrim Camí és un projecte del Club Muntanyenc de Sant Cugat per dur persones amb mobilitat reduïda amb unes cadires anomenades Joëlette. En aquesta ocasió s’ha utilitzat el model Kid per portar infants cedit per l’empresa Joëlette i de seguida s’ha comptat amb la col·laboració dels corredors i la implicació de la Magalí i del Jordi, els pares del Biel. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem