Obrim el dissabte!

Diferents tallers i xerrades previstes

Aquest trimestre l’Ateneu també obre el dissabte, concretament els propers 18 de febrer i 18 de març. Així que, si sou d’aquelles persones que mai no pot venir a un curs de l’Ateneu per horaris, que entre setmana aneu molt de bòlit... aquesta és la vostra!

Per als amants de la cuina, oferim un monogràfic de cuina de muntanya i un de croquetes amb propostes d’allò més originals. Tenim també un racó reservat per aquells curiosos de l’agricultura i la jardineria tots dos dies, així com per als bojos de la informàtica i les apps, amb una cita per parlar de Twitter i una altra per descobrir el meravellós món de l’Evernote. La Susanna Camps, professora de narrativa de la casa, també hi serà tots dos dissabtes per oferir cursos d’escriptura, un d’ells per a joves. I sempre tenim lloc també per a propostes d’esbarjo com ara un taller de percussió corporal, pilates lúdic, pintura al pastel o zumba en família.

I a més els dissabtes també acullen algunes de les xerrades gratuïtes de l’Espai família: parlem d’educació i d’adolescents. 

Consulteu la programació a www.ateneu.cat

Afanyeu-vos i reserveu la vostra plaça!!!

 
Comentaris

Destaquem