Obrim els dissabtes!

Sembla que això que l’Ateneu obri també alguns dissabtes s’està consolidant, i que a la gent li agrada venir a passar el primer matí del cap de setmana amb nosaltres i fer algun curs. Doncs bé, demà toca novament dissabte a l’Ateneu!

Per als amants de la cuina, oferim un monogràfic de croquetes i ja fa molts dies que és ple! Així que si us heu quedat amb ganes, atents, que el trimestre que ve el repetirem. 

Tenim també un racó reservat per a aquells curiosos de la jardineria, amb un taller que segur que et donarà les indicacions necessàries per posar a punt el jardí o el balcó ara que som a les portes de la primavera. L’Ateneu de dissabtes també és racó per als amants de la informàtica i les apps tan innovadores, amb un taller per descobrir l’Evernote. I també tenim propostes d’esbarjo com un taller de percussió corporal, un curs de pintura al pastel o una sortida per als amants de la fotografia.

I a més els dissabtes també acullen algunes de les xerrades gratuïtes de l’Espai Família: demà parlem d’educació i escoles amb la Mònica Roca.

Consulta la programació.

Afanya’t i reserva la teva plaça!!!

 
Comentaris

Destaquem