La PB Sant Cugat-H8S presenta els seus 24 equips i 370 jugadors en un acte multitudinari

'Després de la presentació, es va jugar el Partit de les Estrelles, que va enfrontar l’equip dels Amics del Hristo contra el primer equip de la PB Sant Cugat de la temporada 2002-2003'

La Penya Blaugrana Sant Cugat-H8S va presentar els seus 24 equips i 370 jugadors el divendres 17 de febrer al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. L’acte va estar presidit per Anna Caula, secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat; Hristo Stoichkov, president d’honor de les Escoles de Futbol Hristo Stoichkov (H8S); i Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat-H8S.

Després de la presentació, es va jugar el Partit de les Estrelles, que va enfrontar l’equip dels Amics del Hristo (Joan Laporta, Hristo Stoichkov, Javier Saviola, Pablo Zabaleta, Sergi Barjuan, Gerard López, Xavi Torres i Ricard Torquemada, entre d’altres) contra el primer equip de la PB Sant Cugat de la temporada 2002-2003 que va ascendir de 3a a 2a Regional. El partit se’l va endur els Amics del Hristo, per 4 gols a 3. 

Penya Blaugrana Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem