La Penya Blaugrana Sant Cugat-H8S presenta els seus 24 equips i 370 jugadors

'Després de la presentació, es jugarà un partit de futbol que enfrontarà un combinat d’exjugadors del FC Barcelona i periodistes contra l’equip sènior de la PB Sant Cugat de la temporada 2004-2005'

Amb la presència de Hristo Stoichkov, la Penya Blaugrana Sant Cugat-H8S presentarà els seus 24 equips i 370 jugadors el divendres 17 de febrer, a les 19 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. L’acte comptarà amb la presència, entre d’altres, de representants de l’Ajuntament de Sant Cugat, de partits polítics, de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, de la Federació de Penyes del FC Barcelona del Vallès i de Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat-H8S. També es farà la inauguració oficial de la gespa artificial, que es va substituir a l’estiu i que des del setembre ja està en funcionament. Després de la presentació, es jugarà un partit de futbol que enfrontarà un combinat d’exjugadors del FC Barcelona (Saviola i Rafa Márquez, entre d’altres) i periodistes (Xavi Torras, entre d’altres) contra l’equip sènior de la PB Sant Cugat de la temporada 2004-2005.

Penya Blaugrana Sant Cugat.

Twitter: @pbsantcugat

Instagram: @pbstcugatv

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem