Petita Parada

'Us avancem que de cara al setembre tenim la Marxa de torxes i el Sopar Estellés, que portem a Sant Cugat per primer cop'

Durant els mesos de juliol i agost fem una petita parada i aprofitem aquests mesos d’estiu per descansar i acabar de preparar les activitats del darrer trimestre de l’any. Us avancem que de cara al setembre tenim la Marxa de torxes i el Sopar Estellés, que portem a Sant Cugat per primer cop.

El Sopar Estellés o Festa Estellés s’inspira en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot. Des de l’any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat o les Illes Balears celebren al llarg del mes de setembre les seves particulars Festa Estellés

Pel que fa a l’horari d’atenció, la nostra seu estarà oberta durant el juliol els dimecres i dijous d’11 a 13 h i tancarem durant tot l’agost. Reprendrem l’horari habitual a partir del setembre.

La junta d’Òmnium Sant Cugat us desitja unes molt bones vacances d’estiu! Ens retrobem el setembre!

Òmnium Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem