“Por favor, una mica de memòria històrica”

Està previst una exposició i una taula rodona

El proper divendres dia 27 de gener s’inaugura a l’Ateneu l’exposició “Por Favor, una mica de memòria històrica (1974-1978)”, de la mà del Memorial Manuel Vázquez-Montalbán.

Aquesta exposició pretén ser un homenatge a la revista d’humor polític Por Favor, publicada des dels inicis del 1974 fins a finals del 1978. Mostrant un recull del que va ser aquesta publicació, es volen recordar els esdeveniments d’aquell moment històric, des de després de l’assassinat del president Carrero Blanco, fins a l’aprovació de la Constitució de 1978, passant per la mort de Franco.

L’exposició començarà el divendres 27 de gener a les 19 h amb una xerrada a càrrec de Josep V. Saval, biògraf de Manuel Vázquez Montalbán i professor a la Universitat d’Edinburgh. Participarà també en aquest acte Anna Sallés, professora d’Història Contemporània de l’UAB i companya de MVM.

El divendres dia 10 de febrer, també a les 19 h, es farà una taula rodona amb la intervenció de Francesc Salgado, professor a Comunicació de la UPF, que farà de moderador, Paco Minuesa, Jesús Bolinaga i José Luís Martín, il·lustradors, i Borja de Riquer, catedràtic d’Història Contemporània de la UAB.

 
Comentaris

Destaquem