Crònica resumida de la conferència:
Treballant cada dia amb compromís i respecte, em vaig convertir en cuinera professional, una cuinera autodidacta, formada en la tradició domèstica del Maresme, i amb una inquietud professional i personal que em porta a no deixar mai d’estudiar, de descobrir, de tastar i investigar.
Sento i visc la cuina com una expressió artística, i em sé molt afortunada pel fet d’haver-me incorporat a aquesta professió en un moment en què la societat contempla el nostre treball com una font d’idees noves i interessants, i també de propostes saludables.
La gastronomia busca l’excel·lència en les coses del menjar, i no ens posarem pas a cuinar només amb la pretensió d’aconseguir un resultat mínimament comestible o de supervivència. Ens hem de posar a cuinar amb la voluntat de no perdre el temps a la cuina. Cuinar és invertir un temps preciós, que es convertirà en gastronomia, salut, nutrició i bones relacions amb els que estimem.
Ens hem de posar a cuinar amb la convicció d’assolir uns resultats excel·lents, per això defenso les emocions de la cuina i els productes naturals, d’entorn i de temporada.
Gaudir de bona salut és el resultat de com mengem, com ens movem i com sentim. Per això és tan interessant tenir coneixements culinaris, perquè són tècniques senzilles que aportaran a la vostra vida més salut i més felicitat.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok