Posar-nos d’acord

'La societat catalana té un tarannà associatiu que li ve de lluny i moltes associacions creuen que la independència de Catalunya és l’única manera de construir una societat més lliure i més justa'

Només hi ha un objectiu: la independència. La societat civil organitzada és clau per assolir-la. Els tres fronts de lluita (civil, institucional i internacional) són necessaris, però cal que el front civil assumeixi el lideratge que li pertoca. La societat catalana té un tarannà associatiu que li ve de lluny i moltes associacions, malgrat que siguin d’àmbits ben diferents o d’abast territorial més gran o més petit, creuen que la independència de Catalunya és l’única manera de construir una societat més lliure i més justa.

anc (1)

 

La Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista, que es farà l’11 i 12 de març, té l’objectiu d’esdevenir un lloc de trobada d’entitats i persones que lluiten per l’alliberament nacional. Serà un fòrum on expressar estratègies, maneres de fer, prospectiva de futur, etc., del qual n’ha de sortir una visió compartida i un pla d’acció conjunt. Hem de preparar plegats el nou embat i això requereix la posada en comú d’idees, propostes d’acció i de coordinació. Per la independència, treballem plegats!

Francesc Salvador

santcugat@assemblea.cat

Seu social: Cristòfor Colom, 24

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem