El programa ‘Un dia de partit’ del canal Esport3 visita la seu de la PB Sant Cugat

'Els més d’un centenar de socis de la Penya i aficionats al Barça van poder veure i viure un partit ben diferent, tot i la derrota (2-1) dels blaugranes a Old Trafford'

El programa Un dia de partit del canal Esport3, que dirigeix i presenta Víctor Patsi, es va oferir en directe a la seu de la Penya Blaugrana Sant Cugat, el dijous 23 de febrer, a la nit, durant el partit de setzens de final de l’Europa League entre el Manchester United i el FC Barcelona. Amb la narració d’Òscar Pérez-Dolz, els comentaris de Jaume Creixell i Núria Casas, i les entrevistes de Víctor Patsi, els més d’un centenar de socis de la Penya i aficionats al Barça van poder veure i viure un partit ben diferent, tot i la derrota (2-1) dels blaugranes a Old Trafford.

Víctor Patsi va entrevistar Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat, qui li va explicar, entre altres coses, que l’entitat té més de 900 socis; que es va fundar l’any 1979; una breu història dels 44 anys de la P Sant Cugat; que la façana del local social està catalogada com a Bé Cultural Local, i que l’entitat té 23 equips de futbol federats.

Penya Blaugrana Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem