El proper dimarts ens visita un dels poetes amb més projecció cultural del moment

'Com a poeta ha publicat nou poemaris, tots ells d’una qualitat contrastada, que dibuixen la seva trajectòria creativa'

Poeta i periodista, Esteve Plantada és un agent cultural que està a la primera línia del món literari, bé sigui per la seva pròpia creació, bé sigui per la implicació i activisme en la divulgació de les obres literàries, narrativa i poètica, que sorgeixen arreu del nostre territori.

Com a poeta ha publicat nou poemaris, tots ells d’una qualitat contrastada, que dibuixen la seva trajectòria creativa. Va començar amb el llibre “A l’0mbra dels violins”, que li va merèixer el premi Amadeu Oller per a poetes inèdits, i, de moment, ha acabat amb “Rastre quimera”, el 2021, que va guanyar el premi Cadaqués a Rosa Leveroni.

FERRATER (1)

 

És precisament d’aquest darrer llibre, i de tota la seva poesia, del que parlarem en la sessió d’aquesta setmana entrant al Xalet Negre. Serà un Espai Poètic proper al dia de Sant Jordi, i aprofitarem la condició de periodista de l’autor  per dialogar, també, sobre la creació literària i el món editorial.

Miquel Santaeulàlia

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem