Els propers reptes

'El retorn a l’autonomisme és missió impossible, per molt que alguns hi esmercin esforços. Aquesta etapa ja està del tot superada'

Des de l’11 de Setembre, a poc a poc, però de manera imparable, l’ANC ha començat a recuperar el ritme. L’èxit en la convocatòria de les mobilitzacions n’és una bona prova. També ho és la convocatòria de la Conferència del Moviment Civil Independentista, ja amb data i molt avançada l’organització. Tot això demostra que el moviment independentista és viu i ben viu.

El retorn a l’autonomisme és missió impossible, per molt que alguns hi esmercin esforços. Aquesta etapa ja està del tot superada. Els esdeveniments dels darrers anys han demostrat bastament que Catalunya només té dues opcions: desaparèixer com a poble i esdevenir una regió espanyola i espanyolitzada o esdevenir un estat independent. De la primera opció ja sabem el pa s’hi dona, l’altra obre tot un horitzó d’esperança en una vida millor, amb més justícia social, més drets i més democràcia, desenvolupament de la llengua, etc. La segona opció planteja molts reptes, com ja sabem, però no hi ha altre camí. Endavant, doncs, pel futur en llibertat, independència ja!

Francesc Salvador

santcugat@assemblea.cat

Seu social: Cristòfor Colom, 24

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem