Propostes noves per aprendre aquest 2024 a l’Ateneu

"Si entre els teus propòsits per l’any nou està aprendre i estudiar noves matèries, et presentem les novetats que hem preparat per a aquest trimestre a l’Ateneu"

Si entre els teus propòsits per l’any nou està aprendre i estudiar noves matèries, et presentem les novetats que hem preparat per a aquest trimestre a l’Ateneu. Tindrem el luxe de tenir com a professor l’escriptor Andreu Martín, que amb el taller “Una novel·la policíaca a moltes mans”, ens introduirà en el gènere negre.

Una altra novetat és el curs amb l’antropòleg Francesc Carol, on ens acostarem a l’àmbit de la família dins de l’antropologia, o la proposta de Ioga tibetà. Lujong amb Sonam Drolkar, que combina la forma, el moviment i la consciència plena.

Podrem conèixer també les propietats i utilitats dels olis essencials en un taller d’Aromateràpia amb Carmen Gómez, o fer una revisió de la funció de l’art al llarg de la història amb el curs  Quo vadis, art? Amb Jesús Ángel Prieto Villanueva.

Oferim també monogràfics de fotografia amb el mòbil o informàtica, cursos d’Artteràpia, tallers de pa, un curs de cuina en francès i fins i tot monogràfics d’història de la música clàssica.

Ateneu

Ateneu

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem