A punt!

'Des del Teatre, amb les entitats de cultura popular que ens acompanyen, cercavila fins a l’Ajuntament on es farà la descoberta de la placa de la Capitalitat'

A poques hores del nostre gran dia! Demà Sant Cugat serà proclamada Capital de la Sardana i amb molta il·lusió us volem informar dels actes que tindran lloc, tot esperant comptar amb la vostra participació.

  • 11 h. Acte Institucional al TA de Sant Cugat. Estrena de la sardana “Sant Cugat, capital de la sardana”. Entrada de franc. Sense reserva. 
Sardana

 

Des del Teatre, amb les entitats de cultura popular que ens acompanyen, cercavila fins a l’Ajuntament on es farà la descoberta de la placa de la Capitalitat. Ballem sardanes.

  • 17 h. Ballem sardanes davant del TA, plaça Victòria dels Àngels.
  • 18:30 h. Al TA, espectacle de gran format “Coblism 2” amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Entrada de franc. Compra gratuïta a una d’aquestes opcions:

Mail al Teatre Auditori (tasantcugat) o l'oficina del TA anticipadament (Pla del Vinyet, 48): De dimarts a divendres d’11 a 14 h; dijous i divendres de 17 a 19 h; dissabte 18 de març de 10 a 11 i de 17 a 18:30 h

Oficina de Turisme (plaça d’Octavià, 10)

Visca la sardana!

Entitat Sardanista Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem