Quatre noves incorporacions per a l’Amateur Masculí

El club verd-i-negre encara no ha tancat el capítol d’incorporacions i en els propers dies anunciarà algun fitxatge més

A poc a poc el nou Amateur de Jordi Garcia va agafant forma i ja coneixem algunes de les noves incorporacions que tindrà l’equip per a la temporada que ve. A la porteria arriba Víctor Jiménez, de 23 anys i procedent de l’EF Barberà. El jugador ja ha treballat a les ordres de Jordi Garcia i arriba per donar competència a Víctor Beas, porter que la temporada passada va tenir una actuació més que destacada en el club mirasolenc.

També de l’EF Barberà arriben dos homes de mig camp, Kevin Pedragosa, interior de 24 anys i Dani Delgado, migcampista experimentat, de 32 anys, que intentaran millorar les prestacions d’un centre del camp mirasolenc que conserva homes de molta qualitat com Badrena, Escuer, Sola, Arroyo o Ayala, entre d’altres.

I en defensa arriba Rubén Morales, de 30 anys i procedent del Juan XXIII. Un central també experimentat i que té passat mirasolenc, ja que va formar part de l’entitat ara fa unes temporades.
El club verd-i-negre encara no ha tancat el capítol d’incorporacions i en els propers dies anunciarà algun fitxatge més.
 

 
Comentaris

Destaquem