Per les seves obres els reconeixereu

"Importen els fets, els fets són clars: un nyap de llei, un acord vergonyós, la traïció al catalanisme, la submissió a uns tribunals anticatalans i polititzats i el vassallatge a un estat autoritari"

Qualsevol pot emplenar-se la boca dient que defensà el català, però tothom sap que les paraules, malauradament, no valen res. Importen els fets. I els fets són clars: un nyap de llei, un acord vergonyós, la traïció al catalanisme, la submissió a uns tribunals anticatalans i polititzats i el vassallatge a un estat autoritari. Tot per conservar una cadira. Més baix no es pot caure (o tal vegada si, ja ho veurem). La defensà del català l’ha d’assumir la població, tots i cadascun de nosaltres, sense importar quina és la nostra  llengua materna de les centenars que es parlen a Catalunya (i al conjunt dels Països Catalans), perquè el català és un bé comú que cal preservar com a garantia de cohesió social i reconeixement nacional; i un patrimoni de la humanitat. Arraconem els col·laboracionistes i prenem la iniciativa en defensa de la llengua, que és la millor manera de defensar un futur en llibertat. La independència és una de les millors eines. Pel català, contra els pactes de la vergonya, independència ja!

Francesc Salvador

santcugat@assemblea.cat

Seu social: Cristòfor Colom, 24

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem