Taller gratuït de cuina d’aprofitament al Mercat de Pagès

"Aquest dissabte 30 d'abril d'11.30 a 13.00 h, oferirem un taller gratuït amb Rosa Montoriol que farà una cuinada oberta al públic a la Pl. de Sant Pere amb la col·laboració de Valira"

Com ja sabeu, l’Ecoateneu organitza setmanalment a Volpelleres i Mira-sol i dos dissabtes al mes a la Pl. de Sant Pere els Mercats de Pagès de la ciutat. Ara volem completar el cercle de la producció i del consum responsable que iniciem amb la venda i l'intercanvi de llavors, prossegueix amb la producció i venda directa del producte de proximitat per part dels productors i es tanca a la taula i a les nostres panxes amb les cuinades d'aprofitament i de temporada.

Aquest dissabte 30 d'abril d'11.30 a 13.00 h, oferirem un taller gratuït amb Rosa Montoriol que farà una cuinada oberta al públic a la Pl. de Sant Pere amb la col·laboració de Valira, que posarà els estris per cuinar amb ingredients de temporada incloent una explicació històrica del plat i els productes. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia. Només has de venir a aquesta hora al Mercat de Pagès i agafar el teu lloc!

Des de l’Ateneu t’animem a fer una compra responsable amb productes de proximitat, ecològics i de temporada sense sortir del teu barri.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem