Taula de diàleg, quin diàleg?

'La taula va ser fum d’encenalls per tapar la nul·la voluntat de diàleg: molta paraula i pocs fets'

No hi ha diàleg, ni tampoc taula. Ha estat una enganyifa més de l’estat espanyol als catalans. La taula va ser fum d’encenalls per tapar la nul·la voluntat de diàleg: molta paraula i pocs fets. De fets n’hi ha, però tots contraris als interessos dels catalans. La mal anomenada taula de diàleg no només ha estat inútil, sinó perjudicial. Hi ha qui la vol maquillar, però no combregarem amb rodes de molí. Ara l’aparença de diàleg ja no és útil a l’estat espanyol, per això no té cap interès.

Dos no dialoguen si un no vol, i és clar que l’estat espanyol no vol. Tancada aquesta porta, l’únic camí cap a la independència és la via unilateral. Sota l’empara de la validesa del referèndum de l’ d’Octubre, la qüestió clau és com aplicar el man- dat del referèndum i aixecar la suspensió de la declaració d’independència. Hem d’activar tots els fronts: el civil, l’internacional i també l’institucional; i determinar com fer possible la conjunció dels tres fronts en l’objectiu comú. Per la independència, unilateralitat ja!

Francesc Salvador
santcugat@assemblea.cat
Seu social: Cristòfor Colom, 24

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem