El teatre de l’absurd amb “La cantant calba”

'Roda ha recuperat aquest clàssic d’Eugène Ionesco estrenat, amb gran èxit, el mes de maig al teatre de Granollers'

Què passa quan set amants del teatre s’ajunten i decideixen tirar endavant una de les obres més representatives del teatre de l’absurd? Entre riures, nervis, alegries, pors i converses s’ha anat forjant aquest espectacle dirigit per Frederic Roda. Una petita obra d’art, considerada una de les comèdies més divertides i alhora desoladores del teatre occidental.

Roda ha recuperat aquest clàssic d’Eugène Ionesco estrenat, amb gran èxit, el mes de maig al teatre de Granollers. L’obra ens expressa fonamentalment dues idees: la insubstancialitat de la vida burgesa, personalitzada en el matrimoni Smith; de l’altre la impossibilitat de comunicació entre els éssers humans, personalitzada pel matrimoni Martin.

unio (1)

unio (1)

 

L’obra és una coproducció de les companyies La Calba i Quatre per Quatre, i que podrem gaudir el pròxim dissabte 29 d’octubre a les 20 h a la Sala Clavé arran d’una col·laboració entre l’Ateneu Santcugatenc, La Unió i l’Ajuntament.

Podeu adquirir les entrades a www.teatrelaunio.cat

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem