Tornem a les activitats

L'Aula reprendrà les seves activitats el proper dia 11 de gener

Tornem a les activitats

Tot i que estem començant l’any i encara en un període enmig de festes, anunciem que l’Aula reprendrà les seves activitats el proper dia 11 de gener amb la primera conferència de l’any, que serà el tret de sortida per l’inici de la resta d’activitats. Pensem que com més aviat ens activem, millor. Per tant, comença el segon trimestre i anem per feina amb una conferència del Sr. Ramon Grau, Editor del TOT, que serà el tret de sortida per la resta d’activitats.

Tenim pels propers tres mesos un ventall d’activitats ben diverses: 12 conferències, 9 jornades de seminaris monogràfics, 2 Tertúlies, 6 cursos de formació en TIC, 6 jornades del Grup de lectura i 4 sortides culturals. De ben segur que tots els membres de l’Aula podran triar i assistir a totes les que s’adaptin millor a les seves preferències.

Trobareu el detall de tota la informació tant en la nostra web, com també a la nostra oficina. Com a novetat i a per qui es vulgui inscriure, oferirem modalitats especials segons la durada del curs pendent. Us esperem.

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem