Tot a punt per a la nova temporada del QBasket

Recta final abans que el pròxim dia 2 de setembre els primers equips del Qbasket comencin els entrenaments per preparar la nova temporada a les respectives noves categories: 1a Catalana Masculina i 2a Catalana Femenina.

Durant aquest mes de setembre, els jugadors dirigits per Agustí Forné i Pau Bogunyà realitzaran fins a un total de 5 partits amistosos. Començaran el dia 7 al camp del C.N. Caldes contra l’equip local, de 2a Catalana. El diumenge 15 es presentaran davant la seva afició a casa contra el C.B. Cerdanyola, de Copa Catalunya. El dia 18 disputaran un altre amistós a Sabadell contra el C.E.
Sant Nicolau de 1a Catalana, i tancaran la preparació el cap de setmana del 21-22 disputant el Torneig del C.N. Terrassa contra el C.B. Ripollet (Copa Catalunya) i el C.B. Prat (1a Catalana).

 

Per la seva banda, les jugadores del Sènior femení, dirigides pel Xavi Sancho i el Víctor Reguant, començaran la pretemporada, pel que fa als amistosos, disputant el cap de setmana del 8-9 de setembre la Copa Maresme, amb rivals encara per determinar.

El dissabte 14 participaran, com l’any passat, al torneig organitzat pel C.B. Tordera i finalitzaran la pretemporada amb l’organització del clàssic Torneig Ciutat de Sant Cugat el diumenge 22. Enguany participaran, a més de l’equip amfitrió, i en format triangular, el C.B. Sant Antoni Poble Sec i el C.B. Molins de Rei, ambdós de 2a Catalana.

Així doncs, tot a punt per donar el tret de sortida a una temporada ben il·lusionant.

 

 
Comentaris

Destaquem