Tothom a ballar amb el centre obert Can Llobet

Els alumnes del centre obert continuen fent videotrucades i activitats des de casa

Durant aquests dies no ens queda un altre que seguir amb el centre obert des de casa. A part de les videotrucades amb els infants de Can Llobet i les propostes d’activitats que els hi anem compartint, els nens i nenes i les seves famílies han pogut gaudir d’una classe magistral de Bollywood!

 

Durant una bona estona hem estat ballant i gaudint, rient i de passada posant-nos en forma. Tenim la sort que entre les famílies del centre obert Can Llobet, comptem amb la Diana Aguirre, professora de Bollywood a l’acadèmia Nataraja Dance de Barcelona. La Diana també dona classes al Centre Cívic Casino de la Floresta i al Centre Cívic L’Elèctric. Les seves classes són tant per a nens com per a adults. Resumint, tota una professional com a professora de Bollywood.

 

La Diana ens ha fet una classe per a tots els nens, nenes i famílies del centre obert Can Llobet que hi volguessin participar, i tot i que els que ens hem posat a ballar no teníem ni idea de ballar Bollywood, ha estat molt divertit i ens ha agradat molt! Moltes gràcies Diana per fer-nos moure l’esquelet! Tothom a ballar!

 

Equip Educatiu del Centre Obert Can Llobet

 
 
Comentaris

Destaquem