La tradicional Caragolada, un èxit

'Després de la visita cultural, els comensals van dinar al restaurant El Galeó de Lleida, on van poder gaudir d’una caragolada o una xatonada d’escarola amb bacallà'

Un total de 45 persones van participar el diumenge 12 de març a la tradicional Caragolada de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Abans d’arribar a Lleida, l’autocar es va aturar a Igualada per agafar forces amb un bon esmorzar. Posteriorment, l’autocar va fer una segona aturada, ara ja a Lleida, on els socis i simpatitzants de la PB Sant Cugat van visitar la catedral de Santa Maria, coneguda també com ‘La Seu Vella’ i el Palau de la Paeria, l’Ajuntament de Lleida.

Després de la visita cultural, els comensals van dinar al restaurant El Galeó de Lleida, on van poder gaudir d’una caragolada o una xatonada d’escarola amb bacallà. En el viatge de tornada es va fer un sorteig de regals amb més d’una trentena d’obsequis. També cal destacar que la PB Sant Cugat va lliurar una samarreta de la PB Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov personalitzada a Javi Quílez, soci de la PB Sant Cugat i un fidel participant en les activitats socials que organitza l’entitat.

Web: pbsantcugat.cat. Twitter: pbsantcugat

Instagram: pbstcugatv. Facebook: Penya Blaugrana Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem