Tradicional pulpada

"Diumenge 9 de juny vam celebrar la tradicional pulpada, on es reuneixen les diferents seccions del club després d’una sortida en bicicleta tant de BTT"

Cap de setmana intens a la Unió. Diumenge 9 de juny vam celebrar la tradicional pulpada, on es reuneixen les diferents seccions del club després d’una sortida en bicicleta tant de BTT, com de gravel com de carretera. No tot és entrenar i competir, també hi ha molts moments de diversió com el de diumenge. Paral·lelament, es va celebrar a la localitat d’Amposta una nova prova triatlètica on Estela Peris va fer segona de la general en una distància poc habitual per a ella. A més tres membres més van fer la mateixa distància olímpica, fent un bon paper en aquesta prova. Dissabte també vam tenir representació en la distància Half, també van tenir visibilitat en les 3 nacions de ciclisme i en els pedals de la dona. Cap de setmana amb molta activitat en el club per continuar sumant i creixent.

www.ucsantcugat.cat

informacio@ucsantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem