Últims dies d’inscripcions per a les activitats del 2n quadrimestre

"Si teniu ganes de fer un tastet de qualsevol activitat, us oferim una prova gratuïta"

Els pròxims dies finalitzarem les inscripcions a les activitats del curs 2021 - 2022 pel segon quadrimestre organitzades pels nostres col·lectius allotjats.

Entre les novetats del nou curs que vam anunciar al setembre hi ha el nou grup de coral Gospel Beat, que assaja els dijous de 20.15 a 21.45 h i els tallers de cinema del Cinèfil, els dilluns i dimecres a la tarda.

A més a més continuem amb l’oferta dels Bastoners de Sant Cugat, el Grup Mediterrània, els Tallers de Teatre Sílvia Servan, la Coral La Unió, la companyia de teatre Fila-Zero, l’Esplai Pica-Roca i el grup de puntaires.

Si teniu ganes de fer un tastet de qualsevol activitat, us oferim una prova gratuïta durant el mes de gener o de febrer. Només caldrà que ens feu un correu a info@teatrelaunio.cat

Podeu consultar totes les activitats i fer les inscripcions en línia a través del web teatrelaunio.cat/activitats-curs-2021-2022-a-sant-cugat, obertes fins al 4 de febrer de 2022.

Salut, cultura i associacionisme!

Carles Angaril

Comunicació i gestió cultural

S.C. La Unió Santcugatenca

www.teatrelaunio.cat

comunicacio@teatrelaunio.cat

93 675 20 57

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem