Aquesta és una oportunitat de donar a conèixer el fabulós ecosistema gastronòmic que té Espanya a través dels seus cuiners i cuineres i del sector primari, recorrent cadascuna de les 19 comunitats i ciutats autònomes, presentant 19 aliments i productes representatius de la gastronomia de cada lloc. Volem posar en valor la nostra agricultura, pesca i ramaderia i parlar de l’important que és una alimentació conscient per a tantes famílies, sense deixar de costat dos aspectes fonamentals: la sostenibilitat i la salut. Cada episodi compta amb la col·laboració de Fernando Valladares i Luis Juan Morán Fagúndez, que ens proporcionaran informació nutricional i ambiental. Un paisatge a la cassola és en homenatge a un dels grans cronistes gastronòmics de la història, Josep Pla.
Cartell 'Un paisake en la cazuela' FOTO: Cedida
Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.