‘Un paisatge a la cassola’ és una sèrie documental de Creu Roja Espanyola

"La sèrie documental és per per a fomentar una alimentació conscient en la societat"

Aquesta és una oportunitat de donar a conèixer el fabulós ecosistema gastronòmic que té Espanya a través dels seus cuiners i cuineres i del sector primari, recorrent cadascuna de les 19 comunitats i ciutats autònomes, presentant 19 aliments i productes representatius de la gastronomia de cada lloc. Volem posar en valor la nostra agricultura, pesca i ramaderia i parlar de l’important que és una alimentació conscient per a tantes famílies, sense deixar de costat dos aspectes fonamentals: la sostenibilitat i la salut. Cada episodi compta amb la col·laboració de Fernando Valladares i Luis Juan Morán Fagúndez, que ens proporcionaran informació nutricional i ambiental. Un paisatge a la cassola és en homenatge a un dels grans cronistes gastronòmics de la història, Josep Pla.

Cartell 'Un paisake en la cazuela' FOTO: Cedida

Cartell 'Un paisake en la cazuela' FOTO: Cedida

Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem