Veniu a tocar la gralla o el timbal amb els Bastoners de La Unió

"Per tal de sumar a persones interessades en aquest nou projecte, volem obrir dos nous nivells d’iniciació per a timbal i per a gralla", expliquen des de La Unió

Des del curs passat els Bastoners de Sant Cugat compten amb una formació pròpia de gralles i de timbals, l’objectiu de la qual és acompanyar als bastoners durant les actuacions amb música en directe i de qualitat, millorant així la plasticitat de l’espectacle i ampliant, alhora, el teixit i la missió associativa de l’entitat.
L’escola de gralles i de timbals compta actualment amb dos grups de gralles, un de nivell mitjà i un de nivell avançat, així com un grup de timbal.
Per tal de sumar a persones interessades en aquest nou projecte, volem obrir dos nous nivells d’iniciació per a timbal i per a gralla.
Els Bastoners, juntament amb La Unió, aposten per subvencionar una part de la formació dels nous músics. Actualment el preu trimestral subvencionat per rebre les classes és de 65 €, preu subjecte a la firma d’un compromís d’assistència. Les classes són els divendres a la tarda.
Si sou persones enamorades del carrer, la cultura popular i de la música, contacteu-nos a info@teatrelaunio.cat o al 93 675 20 57 per tal que podem apuntar-vos com a persones interessades i rebre més informació al respecte.
Per a més informació, podeu visitar el web www.teatrelaunio.cat/curs-2019-2020/.

 

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem