Visita-Xerrada  dels Mossos d’Esquadra

"Des de Catalònia Fundació vetllem per protegir les persones a què atenem i els acompanyem"

Des de Catalònia Fundació vetllem per protegir les persones a què atenem i els acompanyem, en tot moment, per evitar situacions d’abús, negligència o maltractaments .

Cal tenir en compte que les persones que atenem són persones vulnerables a què hem de donar els suports suficients perquè entenguin i puguin discriminar algunes situacions que no són fàcilment identificables per ells.

Des de fa un temps,  al Centre Ocupacional Adolf Goday i Prats rebem, periòdicament, la visita d’un grup especialitzat en aquests temes del Cos de Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Premià de Mar. A cada visita fan xerrades de sensibilització a les persones que assisteixen al centre ocupacional i en elles es tracten tots aquests temes.

Unes xerrades que ens acompanyen en l’aprenentatge de conductes més adaptades en les relacions interpersonals, i amb un mateix,  i que els ajuden a apoderar-se i saber diferenciar certes conductes d’altres persones, i d’ells mateixos,  que sense aquesta ajuda no podrien identificar i els portaria a situacions d’indefensió.

Dijous 4 de maig vàrem tenir una d’aquestes xerrades. I, com sempre,  van sorgir quantitat de dubtes que de mica en mica, i amb l’ajuda de tots, intentem anar pal·liant.

Equip tècnic del C.O Adolf Goday

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem