Viu Sant Cugat sobre rodes

'Aprendre i millorar la tècnica en bicicleta i passar-s’ho bé, a més de difondre els valors del ciclisme són els objectius de les tres escoles de la Unió Ciclista Sant Cugat'

Aprendre i millorar la tècnica en bicicleta i passar-s’ho bé, a més de difondre els valors del ciclisme (treball, esforç, sacrifici...). Aquests són els objectius de les tres escoles de la Unió Ciclista Sant Cugat (BTT, bike trial i enduro). 

Els dimarts i dijous, de 18:30 a 20:00 h, i els dissabtes, de 9:00 a 13:00 h, l’Escola de Ciclisme es concentra al Parc de Ramon Barnils, per tot seguit sortir a fer la ruta de la setmana dels diferents grups formats, tenint en compte les edats dels alumnes (de 9 a 18 anys).

Per la seva part, l’Escola de Bike Trial, apte per ciclistes de més de 7 anys, està liderada per la Mireia Abant, 5 vegades campiona del món d’aquest esport. El curs s’imparteix els dimecres, de 18:00 a 19:30 h, al BikePark (just darrere el CAP de Sant Cugat).

Finalment, l’Escola d’Enduro, dirigida per Ramón Sola, fundador i entrenador de Solarider Team, entrena tots els dimarts de 18:00 a 20:00 h.

Vine a la Unió i viu Sant Cugat sobre rodes!

Més info: informacio@ucsantcugat.cat i www.ucsantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem