Voleu ser família acollidora?

Aquesta decisió implica tots els membres de la família acollidora

L’acolliment familiar permet garantir als infants que es troben separats dels seus progenitors per diferents motius el seu dret a viure i créixer en família, tenint com a horitzó el retorn amb la seva família d’origen quan sigui possible. És convenient que, mentre la família d’origen d’aquests infants intenta refer-se, hi hagi una altra família que pugui oferir-los un bon entorn per créixer i desenvolupar-se. D’aquest tipus de família, se’n diu família d’acollida o família acollidora.

L’acollida és una situació temporal, amb durada variable segons cada cas, que finalitzarà quan la família d’origen de l’infant se’n pugui tornar a fer càrrec. Aquesta decisió implica tots els membres de la família acollidora: demana responsabilitat, participació i esforç de cadascun d’ells.

Per això, la decisió d’acollir ha de ser compartida. La decisió d’acollir ha d’estar precedida de diàleg i el convenciment de tots els membres de la família acollidora. Si en voleu formar part, demaneu-nos més informació.

 
Comentaris

Destaquem