Vols posar parada al Mercat de 2a mà que organitza l’Ecoateneu?

"El dissabte 25 de novembre de 10 a 15 h a la rambla del Celler tindrà lloc una nova edició del Mercat de 2a mà"

El dissabte 25 de novembre de 10 a 15 h a la rambla del Celler tindrà lloc una nova edició del Mercat de 2a mà que organitza l’Ateneu. Una proposta que busca donar una segona vida als objectes que ja no necessites però que encara són útils. Si estàs en sintonia amb els criteris de sostenibilitat de l’Ecoateneu i vols posar una parada per intercanviar, regalar o vendre, allargant la vida útil de la teva roba, mobles, joguines, llibres, etc., aquest és el teu mercat. 

El preu per posar parada és de 12 € i hauràs de fer la inscripció a partir del dilluns 13 a les 9.15 h des de la secretaria de l’Ateneu (avinguda de Gràcia, 16) o la nostra web www.ateneu.cat/inscripcions.  

A més a més, aquest dissabte 11 de 9 a 14 h podràs fer una compra conscient amb productes ecològics, de temporada i proximitat als Mercats de Pagès de Mira-sol i de Sant Pere. En aquest últim trobareu a la cuinera Rosa Montoriol, que oferirà una cuinada oberta d’aprofitament amb productes del mercat.

 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem