'La volta a Bèlgica en còmic'

'A través de la seva obra, diverses generacions d’escriptors i il·lustradors han retut homenatge al seu país d’origen, cadascuna reivindicant part del seu patrimoni'

Des del 14 de febrer i fins al 30 d’abril de 2023, el Museu del Còmic comptarà amb l’exposició temporal La volta a Bèlgica en còmic. Bèlgica és coneguda a tot el món per les seves famoses ciutats i monuments, els seus paisatges i les seves tradicions culturals. A través de la seva obra, diverses generacions d’escriptors i il·lustradors han retut homenatge al seu país d’origen, cadascuna reivindicant part del seu patrimoni. Flandes, Valònia i Brussel·les són coprotagonistes d’històries originals plenes d’imatges acolorides.

comic (1)

 

Els exemples a l’exposició La volta a Bèlgica en còmic reflecteixen el dinamisme dels autors belgues i de l’evolució d’un art en canvi constant. Des dels àlbums clàssics originals a publicacions més recents, es pot apreciar la diversitat d’èpoques i gèneres i també la riquesa de cadascuna de les tres regions.

Museu del còmic i la il·lustració de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem