Voluntariat i Salut

"Ajudem a millorar els hàbits de les persones, com l’alimentació, activitat física, higiene, salut mental i conductes de risc"

Som aquí per a millorar la salut de les persones. Volem ajudar al fet que la població aconsegueixi un estat de benestar i equilibri al llarg dels cicles de la vida. El Pla de Salut de Creu Roja Espanyola defineix els objectius i estratègies de l’Organització per a contribuir en la millora de la salut de les persones. Informem i aconsellem tant a nivell individual com comunitari en temes relacionats amb hàbits saludables, conductes de risc, addiccions, accidents i malalties. Ajudem a millorar els hàbits de les persones, com l’alimentació, activitat física, higiene, salut mental i conductes de risc. Vols participar en aquest, o en altres projectes de la Creu Roja? Pren la decisió que canviarà la teva vida i la de moltes persones: fes voluntariat. L’ampli ventall d’activitats de la Creu Roja per fer front al context econòmic i social actual, fa necessari un gran nombre de persones voluntàries amb diversitat de perfils, capacitats i formació, per desenvolupar els projectes de tots els nostres àmbits.

Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem