10 'looks' per a aquesta primavera-estiu 2016

Teniu ganes de canviar l'armari? Us avancem 10 estils que aquesta temporada estaran ben de moda!

Els dissenyadors de moda ja ens han mostrat les noves col·leccions a les passarel·les per a aquesta primavera-estiu: ratlles, malles, puntes.. Mireu quins són els top 10!

Les ratlles

Sí, les ratlles continuen de moda, però per a aquesta temporada parlem de maxiratlles! La inspiració marinera que combina el blanc i el blau també es transformarà en combinacions més atrevides en ratlles ben amples que tant poden ser horitzontals, verticals com obliqües. Busqueu la vostra combinació ideal!

Xarxes i malles

D'inspiració marinera, les malles que semblen xarxes de pesca ens cobriran en vestits, bruses o jaquetes.

Metal·litzats

L'estil disco es mecla amb aires espaials: vestits, pantalons i jaquetes per a les més atrevides que els agradi el color platejat. Però si no goseu a vestir-vos amb aquest aire futurista, podeu optar per lluir algun complement.

Estil vintage

Feminitat i aires retro són les dues premisses per a les romàntiques del vintage. Estils que transmeten serenor i alhora es mostren sofisticats, els quals mesclen blaus i roses clars amb textures que juguen amb brodats, puntes, malles, plecs i prisats. Un look ideal per a les somiadores!

Les flors

La primavera ens inunda de flors: els estampats també ens alegraran amb flors de mida petita i a vegades disposades en figures geomètriques.

El texà

El teixit informal que no ha deixat estar mai de moda, el texà, aquesta temporada inunda qualsevol prenda de vestir: camises, vestits... Tenyiu-vos de blau amb un conjunt texà!

Les puntes i la llenceria

Sí, sí: la llenceria a la vista!! Les puntes més florals o més geomètriques es combinaran amb les peces més sensuals. Us hi atreviu?

Els volants

Les bandes de roba prisada, arrufada amb tavelles serviran d'adorns de vestits i bruses.

Les mànigues 'globus'

Aquestes mànigues inflades les lluirem en jerseis, jaquetes i bruses.

Muscles a la vista

Una peça ben sensual per a aquesta temporada i que estarà ben de moda és aquella camisa que us deixi els muscles a l'aire.

 
Comentaris

Destaquem