10 remeis contra els punts negres

Els barbs de la cara i l'esquena són un malson per a molts

La higiene és bàsica a l'hora de preveure l'aparició de punts negres, però sovint no és suficient. Per això us proposem 10 remeis que podeu fer a casa per evitar aquests barbs tan molestos.

 

  1. Vapor d'aigua: poseu a bullir aigua, cobriu-vos el cap amb una tovallola i poseu la cara a sobre del recipient; el vapor ajudarà a obrir el porus.

  2. Exfoliants: per eliminar les cèl·lules mortes de la pell, podeu fer un exfoliant amb civada i mel barrejades.

  3. Mascareta de menta: matxuqueu menta en un recipient i afegiu-hi mel. Apliqueu-vos la mescla al rostre, espereu 30 minuts i renteu amb aigua freda.

  4. Mascareta d'ou: bateu una clara d'ou a punt de neu i afegiu-hi unes gotes de llimona. Apliqueu-vos la mascareta i deixeu assecar.

  5. Mascareta de raïm: traieu la llavor de raïm madur, matxuqueu-lo i apliqueu-lo sobre la pell durant 20 o 30 minuts.

  6. Mascareta de maduixes: agafeu maduixes, mel i ou i ho bateu tot; us apliqueu la pasta a la cara i ho deixeu assecar 20-30 minuts.

  7. Mascareta de iogurt: barregeu 2 cullerades de iogurt natural i mitja de suc de llimona i apliqueu-ho sobre la pell 30 minuts.

  8. Mascareta de mango: feu una pasta amb mig mango, 1 cullerada de civada, 1 de mel i 1 de iogurt, i apliqueu-la en el rostre durant 10 minuts.

  9. Tònic: poseu a bullir una tassa d’arròs. Passeu-ho pel colador i utilitzeu l’aigua per rentar-vos la cara.

  10. Específic: matxuqueu un all i apliqueu-lo sobre els barbs fins que s’assequin.

 

Font: centromujer.republica.com

 
Comentaris

Destaquem