21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer

Els esdeveniments els podreu conèixer a través dels diferents mitjans de comunicació de Sant Cugat o consultant el web www.afavalles.com

De vegades he sentit l'expressió de "tenir el cap ennuvolat", "sentir-se desorientat", "tenir el dia fosc"... Les persones que pateixen la malaltia d'Alzheimer sovint se senten així, t'ho pots imaginar?

Des de fora només podem fer-nos una lleugera idea del que això representa. Ara imagina't que, per un moment, poguessis fer més fàcil el dia a dia d'aquestes persones... Doncs això sí que ho podem fer realitat!

Hi ha moltes maneres d'ajudar a les persones amb aquesta malaltia i a les seves famílies. Informació, comprensió i inclusió són puntals de suport extraordinari tant per qui té diagnòstic com per la seva família i entorn proper. Queda encara molt per fer tant en el camp de la investigació científica com en la investigació de teràpies no farmacològiques. La societat cal que estigui informada per tal d'exigir que la cura no sigui una qüestió de la família que li toca, per tal de demanar itineraris públics beneficiosos per tothom.

Des de l'AFA VO us ho volem posar més fàcil així que aviat podreu conèixer les diferents activitats que fem de cara al Dia Mundial de l'Alzheimer per tal de conèixer de més a prop aquesta malaltia i les seves repercussions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem