Aires d’estiu per a casa vostra

L'aire de relax el podeu intentar transferir als vostres espais

Què és el que més us agrada quan esteu de vacances? Segur que una de les claus és estar tranquils, relaxats, gaudir sense presses, sense mirar constantment el rellotge... Doncs aquest aire de relax el podeu intentar transferir als vostres espais.

Per aconseguir-ho teniu diversos recursos a la vostra disposició, i un dels més rellevants és l’ús de materials naturals. I, en concret, les fibres vegetals (vímet, ratan, jute, bambú...). A més de ser fresques i perfectes per a l’estiu, posen un toc exòtic molt especial. I, a més, són molt fàcils de combinar amb altres materials i accessoris.

• Que no faltin les plantes

Una selecció de plantes d’interior és el que necessiteu per aconseguir un aire d’estiu en el vostre saló. I si són de mida gran, millor. 

• Cortines de làmines de fusta

Escolliu un model de làmines orientables i us ajudaran a tamisar la llum del sol, sense impedir la circulació de la brisa.

• El lli, el teixit perfecte

El lli resulta fresc i agradable al tacte, i aporta aquell toc natural que perseguim. Així que us aconsellem que aposteu pel lli per als tèxtils de tota la casa. Tant per a la roba del llit com en el saló resultarà perfecte.

• Busqueu un racó tranquil 

En aquell racó de casa on no s’escolta cap soroll, poseu una gandula o un gronxador on relaxar-vos. I és que, si hi ha un plaer a l’estiu, aquest és el de les migdiades d’havent dinat.

 
Comentaris

Destaquem