Així s'ha viscut la manifestació de la Diada al tram santcugatenc

Els santcugatencs presents a la manifestació volen que aquest sigui l'últim any

Com és habitual la manifestació independentista de l'11 de setembre està tenint una gran afluència santcugatenca. Enguany, els santcugatencs tenen destinat el tram 111. Els geganters, els bastoners o els castellers són algunes de les entitats de cultura popular que estan participant en l'acte. L'ambient que s'està vivint al tram santcugatenc és festiu, amb cants d'independència i altres reivindicant el dret a votar en el referèndum de l'1 d'octubre.



Alguns santcugatencs que estan vivint la manifestació han assenyalat la voluntat que aquesta sigui l'última manifestació reivindicativa abans de la independència de Catalunya, i que l'any vinent sigui una manifestació festiva. Així la santcugatenca Rosa Díaz ja dit que "sempre s'hi ha de ser i esperem que aquest sigui l'últim any". En aquest mateix sentit s'ha expressat Antonio Gómez. "Aquest és l'últim any segur. Estàvem a l'estranger i vam arribar ahir per poder venir". Aquest també és el punt de vista del santcugatenc Rogelí Padró. "Vinc cada any,i espero que aquest sigui l'últim any amb la intenció que ens deixin votar. Personalment el que vull és la independència pel meu poble".



D'altra banda, la santcugatenca Aina Serra ha destacat la importància que té que els ciutadans surtin al carrer. "Penso que és important que el carrer doni suport a les actuacions que s'estan fent des de les institucions. Més que mai, en l'àmbit internacional és important que hi hagi molta gent".

(Més endavant, més informació) 

En Joan i la Marieta a la manifestació FOTO: Lali Álvarez

 
Comentaris

Destaquem