Alquímia per potenciar la bellesa

Si encara no coneixeu els boosters, després d’aquesta informació no voldreu deixar-los escapar

Sí, ho sabem, una bona rutina de bellesa inclou molts productes: crema hidratant, sèrum, contorn d’ulls, tractament... I ara va i se’ns ocorre proposar-vos que n’inclogueu un més! Tranquil·les, si encara no coneixeu els boosters, després d’aquesta informació no voldreu deixar-los escapar.

Els boosters són activadors de bellesa. Ajuden a protegir la pell i la preparen perquè els altres productes que us apliqueu hi penetrin millor, potenciant-ne els efectes i augmentant-ne la durabilitat. A diferència dels sèrums, concentren més principis actius, tenen més capacitat de penetració i actuen sobre necessitats específiques: fermesa, lluminositat, augmentar el bronzejat, etc.

Així, us permeten perfeccionar i personalitzar la vostra rutina de cura d’una forma sorprenent. Un altre dels seus beneficis és que ajuden que el maquillatge es mantingui intacte durant més hores.

Si bé el més habitual és barrejar algunes gotes del booster amb les vostres cremes de tractament habituals, n’hi ha alguns que s’han d’aplicar just abans per multiplicar els seus efectes. Cada marca té el seu propi manual d’instruccions, i heu de llegir-lo bé si voleu que funcioni!

 
Comentaris

Destaquem