L'Angoixa en un procés d'orientació profesional

Si creus que no ho podràs afrontar sol, treballa-ho amb algú que hi entengui del tema

El més complex d'estar en mig d'una recerca de feina, és sens dubte, l'estat d'angoixa que sofrim. Aquesta pot ser pel següent:

  • Si estàs molt malament a la feina actual i creus que no pots aguantar.
  • Si no treballes i encara que cobris atur, no saps estar sense fer res.
  • Si no treballes i tens família a càrrec amb atur o sense (que segurament no us arribarà) a menys que la teva parella tingui una molt bona feina.
  • Por de no trobar res més a la teva vida (sí, és una sensació real que dona angoixa, encara que sabem que és difícil que passi, pot ser que tu ho sentis així).
  • La por de què el que vindrà, serà pitjor.
  • Com cerco una persona que tingui afinitat amb mi?

Pots començar per una recomanació d'un col·lega o amic, pots buscar a LinkedIn o bé a internet. Per LinkedIn podràs veure la seva experiència i t'ajudarà a escollir, i si te la recomanen, també vas sobre segur.

Escull algú proper a la teva zona, per tal que pugueu combinar-vos presencial i "en línia" si un dia no podeu trobar-vos. Fes que et truqui per explicar-li el que t'està passant i el que sents, i si aquesta persona té el "feeling" que necessites, segueix el teu instint.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem